Tuesday, October 20, 2020

Suzuki Swift оновився

 Suzuki Swift четвертого покоління з'явився в самому кінці 2016 року. На п'ятому році життя компактного хетча японська марка провела його невелику модернізацію. Зміни зовнішності виявилися несуттєвими, зате він став більш безпечним

Свіфт отримав трохи змінену решітку радіатора, легкосплавні диски нового дизайну і поліпшені матеріали обробки салону. З'явилися нові двоколірні варіанти забарвлення кузова.

Найголовніше нововведення пов'язане з тим, що тепер просунута система безпеки включена навіть в базову версію Suzuki Swift. Цей комплекс серед іншого вміє стежити за дистанцією до попереду автомобіля, що йде, попереджати про ненавмисному покиданні смуги, моніторити «сліпі» зони і перепони при русі заднім ходом. Також японський малюк автоматично зупиняється перед перешкодами і «читає» знаки.

Для Swift як і раніше пропонуються двигуни об'ємом 1,2 (91 к.с.) і 1,4 літра (140 к.с.). «М'який» гібрид передбачає наявність маленького електромотора (3 к.с.), а повноцінний - трохи більшого (14 к.с.). Від турбомоторчика об'ємом 1,0 літр (102 к.с.) вирішено було відмовитися.

No comments:

Post a Comment

Suzuki Jimny залишає Європу

 Зовсім скоро цей харизматичний автомобіль покине Старий Світ. Вся справа в ужесточающихся екологічні вимоги Jimny продається в Європі тільк...