Tuesday, October 20, 2020

Стартували продажі нового Suzuki Jimny

 Його чекали і він прийшов. Новий Suzuki Jimny тепер офіційно «виїхав» на наш ринок. Автомобіль буде доступний з одним мотором, двома коробками і трьома комплектаціями

Фактично комплектацій всього дві - стандартна GL і максимальна GLX. Якщо враховувати, що в базі можна робити вибір між механічною і автоматичною трансмісією, то формально комплектацій стає три. Треба відзначити, що вже в базовому виконанні автомобіль «щільно» упакований: є кондиціонер, ABS і ESP, підігрів сидінь, мультимедійна система з Bluetooth, електричні склопідйомники. Автомобіль оснащений навіть такими опціями як: система допомоги при спуску з гори, система допомоги при підйомі і.т.д.

Максимальна комплектація, в свою чергу, не привнесе нічого відчутного - кондиціонер заміниться на клімат-контроль, мультимедійна система обзаведеться екраном, з'явиться електрообігрів бічних дзеркал і омивач фар. До речі, подушок безпеки в будь-якій комплектації всього дві і це трохи сумно, тому що європейські версії автомобіля оснащуються шістьма подушками. У представництві пояснили таку несправедливість істотно більш високою вартістю автомобіля в подібному виконанні. У навантаження до всього вищепереліченого додасться кілька дизайнерських штрихів начебто литих дисків і світлодіодних фар. До слова про дизайн, вигляд автомобіля істотно змінився: позашляховик отримав рубані форми кузова, що позитивно відбилося на загальному силуеті, зробивши його більш серйозним.

Що стосується конструктиву і технічних параметрів, то Jimny зберіг лонжеронну раму сходового типу, залежну підвіску, а також повний привід з роздавальної коробкою. Головне нововведення автомобіля - його двигун. Минулий мотор 1.3 потужністю трохи більше 80 кінських сил поступився місцем новій силовій установці. Тепер під капотом розташувався двигун 1.5 з віддачею в 102 кінських сили, який поєднується з уже відомими, проте, кілька модернізованими трансмісіями - п'ятиступінчастою механікою і чотириступінчастим автоматом Asin.

No comments:

Post a Comment

Suzuki Jimny залишає Європу

 Зовсім скоро цей харизматичний автомобіль покине Старий Світ. Вся справа в ужесточающихся екологічні вимоги Jimny продається в Європі тільк...