Tuesday, October 20, 2020

Корпорація Suzuki відсвяткувала сторіччя

 Буквально кілька днів тому японська корпорація відсвяткувала столітній ювілей і треба відзначити, що не дивлячись на всю сумну картину світу, корпорація готується підкорювати нові вершини

Ось вам цікавий факт - зовсім недавно в Suzuki оголосили про наміри побудувати нову фабрику. Вона буде розташована в М'янмі. Згідно з планами японської марки, підприємство почне працювати у вересні 2021-го. Річний обсяг виробництва оцінюється в 40 000 автомобілів. Завод працюватиме за повним циклом складання (Сomplete knock-down, CKD).

А між тим, історія Suzuki бере свій початок в 1909 році, коли Мічіо Сузукі заснував невелику компанію з виробництва ткацьких верстатів. Вона була попередником більшої виробничої компанії Suzuki Loom Manufacturing Co, заснованої 15 березня 1920 року в Хамамацу (Префектура Сідзуока). З того моменту Suzuki переорієнтувала свій бізнес на виробництво не тільки ткацьких верстатів, але і мотоциклів, автомобілів, човнових моторів, завжди адаптуючись до потреб того чи іншого часу.

На наступний рік після зміни назви на Suzuki Motor Co., Ltd (в 1954 році), компанія випустила Suzulight, перший серійний малолітражний автомобіль в Японії, і багато інших продуктів, орієнтованих на споживачів.

У 1990 році було прийнято рішення про зміну назви компанію в Suzuki Motor Corporation, що відображало активний розвиток бізнесу і глобалізацію компанії. Шлях довжиною в 100 років ніколи не був простим. Подолавши ряд криз з моменту заснування, члени Правління Suzuki залишилися єдині, як і раніше, і продовжують розвиток бізнесу. «Менеджмент корпорації Suzuki наголошує на важливості такої значимої дати і висловлює свою готовність і далі слідувати головному принципу засновника Suzuki - орієнтованості на клієнтів. Цей рік символізує початок нової віхи в історії корпорації, і ми все націлені на те, щоб домогтися ще більш вражаючих результатів », - зазначив у своєму зверненні Почесний Голова Suzuki Motor Company пан Осаму Сузукі.

No comments:

Post a Comment

Suzuki Jimny залишає Європу

 Зовсім скоро цей харизматичний автомобіль покине Старий Світ. Вся справа в ужесточающихся екологічні вимоги Jimny продається в Європі тільк...